Januar 2019

 Persondatapolitik 
Hvad gør vi med dine personlige oplysninger (persondatapolitik) 

For at du kan indgå aftale om booking af en kunstner eller et band hos Time2BEntertained, har vi brug for følgende oplysninger: 

Navn Adresse 
Telefonnummer E-mailadresse 
Cvr nummer 

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål, at kunne booke kunstnere og bands til dig. 

Personoplysningerne registreres hos Time2BEntertained og opbevares i 3 år, hvorefter oplysningerne slettes. 

Direktøren og øvrige ansatte hos Time2BEntertained har adgang til de oplysninger, der registreres om dig. 

Den dataansvarlige hos Time2BEntertained er Time2BEntertained 

Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret. Vi transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret. 

Oplysninger afgivet til Time2BEntertained videregives eller sælges på ingen måde videre til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger. 

Sikkerhed: 
Som registreret hos Time2BEntertained har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. 

Du skal blot sende en mail til os og oplyse dit navn. Du vil indenfor 3 dage modtage en mail om, hvilke informationer vi opbevarer om dig. Ønsker du vi sletter disse oplysninger, skal det fremgå tydeligt af din mail.

De data vi har på dig er: 
Navn, adresse, telefonnummer, e-mailadresse, samt det cvr nummer, der er brugt i forbindelse med bestillingen.

Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til Time2BEntertained på e-mail:

info@time2bentertained.com

Fortrolighed 
Videregivelse af informationer:

Når du booker hos Time2BEntertained afleverer du de tidligere omtalte oplysninger. Disse oplysninger giver Time2BEntertained ikke videre til tredjemand uden dit udtrykkelige samtykke.

I forbindelse med booking af en kunstner eller et band kan det dog være nødvendigt at videregive oplysninger til tredjemand, eksempelvis kunstneren eller bandet. Ved booking hos Time2BEntertained giver du derfor tilladelse til, at vi videregiver oplysninger til tredjemand, der er nødvendige til bookingens gennemførelse og effektuering.

Tilknyttede kunstnere og musikere hos Time2BEntertained

For kunstnere og musikere gælder, at vi foruden navn, adresse, e-mailadresse, samt telefonnummer, kan have registreret oplysninger om CPR/CVR NR og bankoplysninger. Disse oplysninger giver Time2BEntertained ikke videre til tredjemand uden dit udtrykkelige samtykke.

I forbindelse med booking kan det dog være nødvendigt at videregive oplysninger til tredjemand, eksempelvis kunden eller et lydfirma. Ved booking hos Time2BEntertained giver du derfor tilladelse til, at vi videregiver oplysninger til tredjemand, der er nødvendige til bookingens gennemførelse og effektuering.

Med venlig hilsen
Time2BEntertained