Om os

Hvem er vi?

Time2BEntertained er et familieejet event- og bookingbureau som selv udvikler nye shows og events, hele vejen fra ide og konceptudvikling, til castingen og instruktionen, til den danske teater og musikscene. Vi tilbyder flere forskellige koncepter indenfor både musik, talkshow, standup, kunst og socialt relateret indhold og et mix af ovenstående.

Derudover tilbyder vi businessforedrag med internationalt respekterede og anerkendte ledere og iværksættere, hvis produkter flere af os allerede i dag kender til og benytter, uden at kende den fantastisk spændende historie, og det hårde arbejde, der ligger bag succesen.

Hvor bor vi?

Vores kontor ligger i Hillerød, ca. 35 km nord for København, kun 45 minutters kørsel fra Kastrup Lufthavn, som er Skandinaviens største lufthavn med direkte ruter til hele Europa, Asien, Mellemøsten, Island, Grønland, USA, Canada, samt naturligvis danske indenrigslufthavne.

Dette muliggør let og ubesværet adgang til København som eventsted, men samtidig også en enestående mulighed for at kunne invitere internationale gæster til events i andre dele af landet.

Vores placering betyder at vi kan nå ud til et publikum i hele Danmark, Sydsverige og Nordtyskland, som samlet dækker et område på mere end 10 millioner mennesker.

Vores engelske kontor

Er beliggende syd for London, i den smukke by Petworth og ledes af Andrew Ashton-Smith.

Kontoret afvikler selv events og tilbyder danske kunstnere markedsføring af deres talent i landet.

Som dansk kunstner kan der ligge mange tanker og overvejelser, kunstneriske såvel som finansielle, om det vil være muligt at få fat i det engelske marked og hvordan man opnår succes.

Dette kan kontoret i England være behjælpelige med at udarbejde en rapport om, sådan at du som kunstner får et indblik i hvordan vi ser markedsmulighederne indenfor netop dit område.

Mange af de ideer som udvikles i København, får det engelske publikum også lejlighed til at opleve med såvel lokale som verdenskendte udenlandske kunstnere.

Social Profil

Vores sociale profil giver os dagligt mange gode oplevelser. Nogle af vores medarbejdere er personer med et fysisk/mentalt handicap. Det betyder oftest at de arbejder i et begrænset antal timer, men de er med til at gøre vores arbejdsdag spændende, lærerig og inspirerende. Den dygtige og engagerede medarbejder kommer nemlig ikke i én størrelse. Alle er forskellige, og det er vigtigt for os at vi rummer denne forskellighed hos Time2bentertained.

Vi ønsker at afspejle det omkringliggende samfund, og samtidig give tilbage til det fællesskab vi alle er en del af. 

Velgørenhed

”Paint & Donate” er vores egenudviklede koncept.

Ved udvalgte events maler vores gæst(-er) et maleri på scenen under selve eventet. Dette maleri sælges direkte fra scenen til publikum i salen og online.

Hele beløbet fra salget af maleriet går ubeskåret til velgørende formål. Hos Time2bentertained finder vi det altafgørende med fuldstændig gennemsigtighed og åbenhed i forbindelse med donationen, hvorfor modtager altid offentliggøres og i videst mulige omfang inviteres til selve eventet for at modtage donationen.

Udvikling af nye events og shows

Vi vil være ”first mover” når det gælder udvikling af nye innovative og fornyende shows og events. Vi lader os inspirere af udviklingen indenfor underholdning i resten af verdenen, vi følger internationale trends, nationale emner og forsøger hele tiden at ”have en finger” på det samfund vi selv er en del af. Vi arbejder hver dag målrettet på at blive endnu dygtigere til at give publikum endnu større oplevelser og mærke hele live konceptet.

Har du nogle ideer til et nyt show eller event? Vil du forny dit tilbud til dit publikum? Så er du altid velkommen til at kontakte os for at høre hvad vi kan gøre for dig.

Allerede udviklede koncepter til salg

Vi har allerede nu flere nyudviklede koncepter til salg, kontakt os for at høre hvilke koncepter som kan erhverves.

Vi udvikler også nye koncepter til TV og Streamingtjenesterne

Vi arbejder dagligt på at udvikle nye og spændende koncepter og programmer til TV og streamingtjenesterne.

Vores medarbejdere kommer med input og gode idéer undervejs i den kreative proces, hvilket gør det færdige resultat unikt. Vi udvikler til alle aldersgrupper. Vores inspiration kommer fra forskelligheden, humoren, interesserne og kærligheden til den livsbekræftende kunst samt input fra omverdenen.

Har du et ønske eller en ide om et nyt koncept du vil have udviklet? Så kontakt os og hør hvad vi kan komme op med af spændende nyt.

Erhvervsforedrag af allerhøjeste internationale karakter

Vi samarbejder med flere udenlandske agenter og vi kan derfor, i samarbejde med dem, tilbyde foredragsholdere på absolut højeste internationale erhvervs niveau.

Fra iværksættere der startede deres nu verdensomspændende virksomhed hjemme i deres dagligstue, koncernchefer, politikere m.fl.

Disse foredragsholdere tager publikum med på hver deres unikke, inspirerende og krævende rejse fra ide til virkelighed og som tilhører er du med på rejsen.

Har du et specifikt ønske om en foredragsholder, så kontakt os eller hør hvem vi kan tilbyde i relation til din branche.

”An evening with …”

Vores større events kører under titlen An Evening with, hvor verdenskendte skuespillere, sportsfolk og andre personligheder fra hele verden inviteres til en aften i selskab med en professionel interviewer til en snak om gæstens karriere og naturligvis sjove anekdoter fra gæstens liv.

Ved nogle events er vores gæst alene på scenen med intervieweren, og andre gange i selskab med andre inviterede gæster. Blandt vores større events kan nævnes Formel 1-kørere, Premier League-spillere, cykelstjerner m.fl.

Hvad kan vi gøre for dig?

Vi er altid klare til at tage en udfordring op på at udvikle noget nyt, innovativt og spændende til vores kunder. Derudover udvikler vi løbende selv shows og events som vi gerne tilbyder til teatre og musiksteder, så også her er du naturligvis altid velkommen til at høre hvad vi har liggende af stykker som måske er lige det nye du står og mangler til dit publikum? 

Kontakt

Vi kan kontaktes via vores hjemmeside: time2BEntertained.com eller på info@time2bentertained.com 

Presserelaterede henvendelser bedes rettet til mailadressen: presse@time2bentertained.com

Per Andersen, CEO & Founder

Mail: pa@time2bentertained.com

Tlf.: +45 2220 4820

Dorte Baastrup, Head of Administration

Mail: info@time2bentertained.com

Tlf.: +45 2220 4820