time to be entertained

Motorsportslegenderne Barrichello og Magnussen

Motorsportens Historie

Motorsportslegenderne Barrichello og Magnussen

Vejle Musikteater
29. september 2022 19:30

Motorsportslegenderne Barrichello og Magnussen

Barrichello og Magnussen

Vejle Musikteater slår 29. september dørene op til et forrygende foredrag med to stjerner fra motorsportens verden. I et eksklusivt foredrag giver Rubens Barrichello og Jan Magnussen et indblik i livet og karrieren som racerkører i motorsportens eliteserie Formel 1.  

 Rubens Barrichello er en af de mest populære kørere, der nogensinde har kørt Formel-1. Han var aldrig bange for at vise sine følelser, og kørte med følelserne uden på tøjet. Rubens Barrichello var en protege af en af historiens største Formel-1 legender, Ayrton Senna, der fungerede som mentor.  Den glødende passion for sporten skinnede igennem hver gang Rubens Barrichello stod på podiet, hvilket skete hele 68 gange gennem en Formel-1 karriere, der varede i mere end 300 løb og næsten to årtier. Derudover kan Rubens Barrichello skrive 11 løbssejre og 14 pole positioner på cv’et. I 2000 skiftede Barrichello til Ferrari og kørte sammen med Michael Schumacher i den uovervindelige ikoniske røde racer. Barrichello er elsket af millioner af fans verden over, og selv efter sin tid ved Ferrari elskede den italienske tifosi ham. Rubens Barrichello gav alt til Formel-1, og derfor går han over i historien som en af de største kørere.  

I 1997 og 1998 var Rubens Barrichello og Jan Magnussen teamkammerater ved Stewart Grand Prix. Det var en stor opgave for begge kørere, og fra denne tid kan de to tidligere teamkammerater berette om en benhård tid i Formel-1.  

Selvom Rubens Barrichello er pensioneret som racerkører, bor passionen og kærligheden til sporten stadig i ham, og aftenens gæster kan forvente en forrygende aften, når Rubens Barrichello og Jan Magnussen indtager Vejle Musikteater, og giver dette eksklusive foredrag om deres tid i international motorsport.  

Ud over de to tidligere kollegaer er moderator på scenen TV3’s Formel 1-kommentator Jens Hansen, som de fleste motorsportsfans kender fra hans dækning af sporten, hvor der øses ud af hans enorme viden om sporten fra Formel 1-løb rundt om på kloden.

Om motorsports-stjernerne 

Rubens Barrichello 
Den brasilianske motorsport legende Rubens Barrichello har kørt Formel-1 fra 1993 til 2011, og undervejs plantet sig dybt i alles hjerter. Han tog sin første sejr i 2000 og har siden lagt navn til 11 sejre.  

Jan Magnussen 
Jan havde sin Formel-1 debut i med en enkelt sæson i 1995 ved det britiske hold McLaren. I 1997 sæsonen og halvdelen af 1998 sæsonen kørte Jan Magnussen sammen med Rubens Barrichello for Stewart Grand Prix, et hold skabt af tidligere Formel-1 verdensmester Jackie Stewart.  

Motorsportslegenderne Barrichello og Magnusssen

Vejle Musikteater
29. september 2022 19:30