time to be entertained
EVENTBESKRIVELSE

“Kære dagbog – jeg gør mit bedste”

Med Susanne Farnø

Baggrund for foredraget: TV2’s seermagnet og serien om Trailerpark Danmark er rullet over skærmen af flere omgange. Det er fortællingen om svære skæbner, der får endnu en chance i et velfærdsdanmark, der ikke altid griber, når sårbare falder. Men det er også fortællingen om en stærk kvinde. En kvinde der selv har mødt bump på livets vej, og som intet har fået forærende. Men som alligevel forærer alt til andre.

Beskrivelse af foredraget: Susanne Farnø er socialpædagog, ambulancefører og hjertelig campingmutter med varme hænder. Under foredraget fortæller hun om sit liv og om trangen til at hjælpe socialt udsatte og sårbare medmennesker i nød. Både i sit arbejde på Autismecenter Storstrøm, men også på Corona Camping. En campingplads hun driver sammen med manden Michael i Køges vildtvoksende natur, langt fra parcelhushaver med snorlige ligusterhække og en forudsigelig hverdag på skinner.

Campingpladsen er nemlig en usædvanlig en af slagsen. En slags social varmestue med åbne arme, hvor alle er velkomne, uanset hvilke udfordringer, der er kommet i vejen på livets vej. Og det er netop denne ubetingede hjælp til medmennesker i nød, der over flere sæsoner har været omdrejningspunktet i serien Trailerpark Danmark, og som nu kan opleves i foredraget med kvinden bag det hele.

Foredraget “Kære dagbog, jeg gør mit bedste” er et levende og rørende foredrag af Susanne Farnø, der gribende fortæller om sit liv med mange mænd, tre ægteskaber og fire børn med hver deres far, hvoraf to af børnene har diagnosen autisme. Det er historien om en ung Susanne, der flytter hjemmefra allerede som 16-årig for at forfølge drømmen om at blive musiker og sanger. Og det er historien om kærligheden der brast. Ikke én gang, men flere, da det går op for en ung Susanne, at den første store kærlighed er alkoholiker og psykopat, mens en anden er pædofil. I en periode ender Susanne på landevejen og forsøger sig som sangerinde i et band, samtidig med at hun som eneforsørger skal sikre børnene kærlighed, stabilitet og omsorg.

Selvom det er barske løjer, er det også en livsbekræftende fortælling om livets op- og nedture, at finde den modne kærlighed, men også om næstekærligheden, hvor man ikke blot er sig selv nærmest.Under foredraget får vi et blik ind i Susannes liv og hverdag, hvor hun om dagen arbejder på institution for børn med svær autisme og om natten er klar til udrykning i akutbilen, mens hun sammen med manden Michael løfter en kæmpe samfundsopgave med driften af Corona Camping. En campingplads, hvor socialt sårbare campingbeboerne ud over telt over hovedet også kan få hjælp med alt fra breve fra det offentlige og følgeskab til akutbehandlinger til en god snak over en kop kaffe.

Susanne er på alle måder en ener med hjertet på det rette sted, og der venter publikum en indlevende og inspirerende aften med masser af stof til både tanke – og eftertanke …

Sprog: Dansk

Varighed:  60 min. uden pause

Susanne Farnø kan bookes til foredraget “Kære dagbog, jeg gør mit bedste” i hele landet fra ultimo august 2021. For booking af foredrag, kontakt Time2Bentertained på info@time2bentertained.com.linux102.curanetserver.dk