time to be entertained

Formel 1-legenderne Mika og David

Mika Häkkinen og David Coulthard

(Eventet er afholdt – Tak for din interesse)

Foredrag med Formel 1-legenderne Mika Häkkinen og David Coulthard

Royal Stage Hillerød
7. september 2022 19:30

Formel 1-legenderne Mika Häkkinen og David Coulthard

Formel 1-legenderne Mika

Det er lidt af et scoop, når Royal Stage 7. september slår dørene op til et forrygende foredrag med hele 2 stjerner fra motorsportens verden. I et eksklusivt foredrag giver Formel 1-legenderne Mika Häkkinen og David Coulthard i selskab et ærligt og åbent indblik i livet og karrieren som hurtigkørende superstjerne på førersædet af international motorsport.

De har været kollegaer, teamkørere og konkurrenter. De har kæmpet, rivaliseret og i årevis dystet om, hvem der først kom over målstregen i et væld af verdens mest prestigefylde motorløb.  I dag har både Mika Häkkinen og David Coulthard lagt den hurtigkørende del af motorsporten bag sig og fortæller nu i fælles foredrag om livet i overhalingsbanen, karrierer i højeste gear og om at være højprofilerede, feterede navne indenfor motorsport. En sport, der ikke er for sarte sjæle, og hvor konkurrencen om at nå til tops er benhård. Det kræver en helt særlig støbning og disciplin som Häkkinen at blive flerdobbelt verdensmester i Formel 1. Eftertragtede titler og berømmelse, der kan kompromittere venskaber. Og det i en grad, der sidste år fik David Coulthard til at sætte ord på den love-hate relation, der i årevis prægede forholdet til kollegaen Mika Häkkinen, mens de var holdkammerater hos McLaren.   

Selvom begge kørere i dag er pensionerede fra den del af motorsporten, er der ingen tvivl om, at der venter de godt 1.800 gæster og motorsportsfans i den udsolgte sal en forrygende aften, når Häkkinen og Coulthard sammen indtager Royal Stage og giver dette eksklusive foredrag om op- og nedturene i international motorsport. 

Ud over de to tidligere kollegaer er moderator på scenen TV3’s Formel 1-kommentator Jens Hansen, som de fleste motorsportsfans kender fra hans dækning af sporten, hvor de sammen øser ud af deres enorme viden om sporten fra Formel 1-løb rundt om på kloden.

Det er foredrags- og eventbureauet Time2Bentertained, der står bag eventet, og som bliver fulgt op af flere motorsportsevents i løbet af det kommende år. 

Om motorsportsstjernerne

Mika Häkkinen
Højdepunkterne er to VM-titler med det legendariske Formel 1 McLaren team i 1998 & 1999.
Den største nedtur er ulykken under træningen til det australske Grand Prix i 1995 i Adelaide, som sendte Häkkinen i koma i længere tid. Heldigvis var han tilbage på banen i Formel 1 allerede til sæsonstarten 1996. Et utroligt comeback.

David Coulthard
Skotske Coulthard står noteret for at have kørt hele 239 Formel 1-Grand Prix’er og har taget  sejre, hvoraf den første kom i det portugisiske Grand Prix i 1995. Yderligere 49 gange er han sluttet på podiet for sekundære placeringer, og 12 gange har han startet et løb fra pole position.

Formel 1-legenderne Mika og David

Royal Stage Hillerød
7. september 2022 19:30