FOREDRAGSEMNER

eksempler på foredrag som vi vil afholde i den kommende tid

ANTIKORRUPTION

Korruption er et verdensomspændende problem. Ud over de moralske aspekter er korruption også en væsentlig hindring for en sund økonomisk udvikling i mange lande.

Anti-korruption herunder bekæmpelse af afpresning og bestikkelse er blandt FN’s Global Compacts 10 principper, og indgår også i OECD’s Retningslinjer for Multinationale Virksomheder.

Danmark har sammen med en lang række lande forpligtet sig til at bekæmpe korruption. På dette kursus kan du høre mere om hvordan man opdager og bekæmper korruption i danske virksomheder.

Kursusleder: et af Europas største revisionsfirmaer

Varighed: efter aftale

Pris: på forespørgsel

WHISTLEBLOWER

I Danmark er der ikke et lovkrav om etablering af whistleblower-ordninger – undtagen for virksomheder, der opererer inden for den finansielle sektor.

Flere større virksomheder har efterhånden lavet whistleblower-ordninger, men i den offentlige sektor er det stadigvæk en sjældenhed.

I denne serie af foredrag vil du blive introduceret til begrebet og hvordan ordningen kan køre i praksis.

Kursusleder: et af Europas største revisionsfirmaer

Varighed: efter aftale

Pris: på forespørgsel

RISIKOSTYRING

Kender du til risikostyringens værktøjer, har du nogle kompetente værktøjer til at håndtere de udfordringer som kommer. I dette kursus lærer du om hvordan du etablerer og løbende vedligeholder din risikostyringsplan.

Kursusleder: et af Europas største revisionsfirmaer

Varighed: efter aftale

Pris: på forespørgsel