Foredrag med motorsportsstjerner

30. januar 2021 19:00 i Vejle Musikteater

DAVID COULTHARD

video

MIKA HÄKKINEN

video

Det bliver en aften udover det sædvanlige for fans af motorsport, når stjernerne indtager Store Sal i Vejle Musikteater og giver et eksklusivt foredrag om livet på førersædet i international motorsport.

Den 30. januar 2021 med Formel 1 stjernerne Mika Häkkinen og David Coulthard.

Moderator på scenen bliver ingen ringere end TV3-Formel 1-kommentator Jens Hansen, som de fleste motorsportsfans kender fra hans dækning af sporten sammen med Tom Kristensen, hvor de sammen øser ud af deres enorme viden om sporten, fra Formel 1-løb rundt om på kloden.

Om motorsportsstjernerne

Mika Häkkinen. Højdepunkterne er to VM-titler med det legendariske Formel 1 McLaren team i 1998 & 1999. Den største nedtur er ulykken under træningen til det australske Grand Prix i 1995 i Adelaide, som sendte Häkkinen i koma i længere tid. Heldigvis var han tilbage på banen i Formel 1 allerede til sæsonstarten 1996. Et utroligt comeback.

David Coulthard. Skotske Coulthard står noteret for at have kørt hele 239 Formel 1-Grand Prix’er, og har taget 13 sejre, hvoraf den første kom i det portugisiske Grand Prix i 1995. Yderligere 49 gange er han sluttet på podiet for sekundære placeringer, og 12 gange har han startet et løb fra pole position.

Tak til Vejle Musikteater for at have valgt Time2bentertained som samarbejdspartner, vi er glade og stolte over at kunne præsentere nogle af motorsportens største stjerner i Vejle Musikteater i 2021.

Mika Hakkinen glæder sig til at besøge Danmark

Også David Coulthard ser frem til at besøge Danmark.

Køb din billet her