Dancers

Flashmob

Vi har sammensat nogle dygtige dansere i alderen fra 14 til 50 år, min. 6 dansere og max. 40, som ”pludselig” samler sig et aftalt sted og her danser de til musik af f.eks. Queen, Rod Stewart oa. Optræden er fyldt med energi og musik, så alle gæster i centeret får en oplevelse ud over det sædvanlige. Specielt vores helt unge dansere vækker begejstring når de optræder. Læs mere …

Varighed: 10 – 15 minutter

Pris: efter antal dansere

Moderne street dans

Her vil jeres besøgene opleve en dynamisk og moderne udgave af dans. Til tonerne af tidens musik, danser vores ”Street Dance Group” til et vel koreograferet show, hvor dynamikken og intensiteten kan mærkes blandt publikum. Danserne er i antal fra 4 til 20 personer, alt efter hvad der passer til netop dette event. Dette arrangement henvender sig til alle aldersgrupper af besøgende.

Varighed: 15 minutter

Street Dancers
Street Singers

Syng med

Her går vores sangere rundt i centret og ingen kan se at de er sangere. På et aftalt tidspunkt begynder den ene sanger at gå rundt i centret og synge og hen ad vejen støder de andre 5 sangere til. Koret består af min. 6 sangere og op til det fulde kor på 30 personer.

De synger danske sange A Capella, melodier som de fleste af os kan synge med på og derved skaber de en glad, positiv og musikalsk stemning i de 15 – 20 minutter optræden varer.

Sangene kan også være engelske, f.eks. er Let it Be korets ”sang”. Læs mere …

Varighed: 10 – 20 minutter

Pris: efter aftale

A Capella

A Capella koret, ClasSix, består af 6 rutinerede sangere som kombinerer sangen med sjove anekdoter og historier om de sange de synger. De små historier kombineres med skuespil sangerne imellem og dette giver en musikalsk oplevelse til dem der lytter med, samtidig med at der også er mulighed for et smil undervejs.

ClasSix tiltrækker segmentet 40+, de synger pop og jazz klassikere i svingende arrangementer.

Stemmerne er sammensat så de dækker hele spektret fra den høje sopran til den dybe bas. Læs mere … 

Varighed: 20 minutter

Pris: efter aftale

Acapella

Book din næste underholdning hos Time2bentertained.

Har du spørgsmål eller kommentarer er du naturligvis meget velkommen til at skrive til os på
info@time2bentertained.com

Time2Bentertained tilbyder flere forskellige former for underholdning som alle har det tilfælles, at det henvender sig til det brede publikum.

Vi forsøger at forny os hele tiden, så vi vil løbende kunne tilbyde nye festlige og musikalske optrin, som glæder alle generationer.