To musikere og en filosof

Vi kender alle fornemmelsen, når vi genkender et stykke musik. Du står i køkkenet og laver mad, mens radioen kører i baggrunden. Pludselig spiller de en af dine favoritklassikere. Minder og følelser vækkes til live, du begynder at nynne med og måske endda danse.  Vi har alle musik liggende i vores minder, nogle gange numre vi bare godt kunne lide, og andre gange numre som har haft stor betydning i afgørende tidspunkter i vores liv.

Nu får du en enestående mulighed for at møde musikken på en ny måde, når vi inviterer til en aften med to musikere og en filosof. En aften hvor du kommer helt tæt på musikkens forunderlige tilblivelse, når vores to gæstemusikere sammen med filosoffen går ombord i hittet, i følelserne, i skabertrangen og inspirationen. De taler om anerkendelse og fiasko, og om succesgrupper der går i opløsning og venskaber der brydes. Om den personlige sang der fik sit eget liv, og sangen de ville ønske de selv havde skrevet.

Det bliver en herlig aften hvor musikerne fortæller om deres store inspirationskilder og personlige helte, hvor de spiller deres yndlingshit af andre kunstnere og betragter det fra nye vinkler med vores filosof.

Mens den ene musiker spiller sit favoritnummer, maler den anden musiker på et lærred. Efterfølgende bytter de plads. Nogle sætter kun et par streger, mens andre giver den gas med farvepaletten. Resultatet bliver et unikt maleri, som sættes til salg på online auktion mens showet kører. Indtægten fra maleriet doneres ubeskåret til et velgørende formål.

Aftenen sluttes af med spørgsmål fra publikum.

Det bliver en aften ud over det sædvanlige.