MH370 lettede fra Kuala Lumpur International Airport med kurs mod Beijing Capital International Airport.
Men undervejs forsvandt flyet … sporløst!
Mød manden der ved hvad der virkelig skete!

Martin Kristensen

For snart 6 år siden forsvandt flyet MH370 mellem Malaysia og Beijing. Dette virker utænkeligt med omfattende elektronisk overvågning og satellitter som fotograferer jordens overflade.

Alt tyder på, at det ikke var en ulykke men en planlagt handling. Man mistænker kaptajnen, men han passer ikke i billedet af en terrorist eller selvmordskandidat.

Men 1 person har en teori som han mener bevisligt kan afsløre mysteriet, en gang for alle, og så er han dansker: Den danske forsker MARTIN KRISTENSEN, der til dagligt har sin gang på Aarhus Universitet, har netop offentliggjort et studie på Cornell University, hvor han giver sit bud på, hvad der er sket.

I foredraget præsenteres en ny videnskabelig analyse af de få data vi har. Flyet fulgte et mønster designet til at snyde alle typer overvågning, og viser ligheder med filmen Die Hard 4. Resultatet bekræftes af en mystisk kondensstribe på en vejrsatellit.

En fantastisk spændende aften i selskab med MARTIN KRISTENSEN, der holder selve foredraget på dansk men materialet er på engelsk.

Sted: Festsalen i Hillerød, Søndre Jernbanevej 4D, 3400 Hillerød

Dato: 13. november 2019

Tid: 19.00 – 20.15

Pris: 250,-

Forplejning: Der vil være mulighed for at købe øl og vand.

Billetter er bliver sat til salg på Ticketmaster!