Foredrag med motorsportsstjerner

Byd på maleriet, malt af Tom Kristensen, Mika Häkkinen og David Coulthard

Motorsportslegender
Tak til alle jer der fyldte Vejle Musikteater i går, onsdag d. 15. september, til vores Formel 1 event med Tom Kristensen, David Coulthard og Mika Hakkinen, interviewet på scenen af Jens Hansen.
 
Dette er det første motorsportsevents og hvilken succes!
 
Tilmeld dig vores nyhedsbrev! Lige om lidt præsenterer vi et kæmpeevent til februar næste år!
 
Motorsportslegender
 
Vi har udviklet konceptet Paint & Donate hvor vores gæster på scenen maler et maleri som vi så sætter til salg her på siden i PRÆCIS 48 TIMER – og alle er velkomne til at byde. Efter de 48 timer vælger vi det højeste bud og det fulde beløb for maleriet, går ubeskåret til, og deles mellem: Erindringscenter Bornholm & Morgencafeen for Hjemløse
 
Du kan byde ved at sende en mail til: info@time2bentertained.com og budrunden lukker præcis d. 18. september kl. 12.00. Har du afgivet det højeste bud kontakter vi dig i løbet af tirsdagen d. 21. september.

Foredrag med motorsportsstjerner

Det bliver en aften udover det sædvanlige for fans af motorsport, når stjernerne indtager Store Sal i Vejle Musikteater og giver et eksklusivt foredrag om livet på førersædet i international motorsport.

Den 15. september 2021 med Formel 1 stjernerne Mika Häkkinen, Tom Kristensen og David Coulthard.

Moderator på scenen bliver ingen ringere end TV3-Formel 1-kommentator Jens Hansen, som de fleste motorsportsfans kender fra hans dækning af sporten sammen med Tom Kristensen, hvor de sammen øser ud af deres enorme viden om sporten, fra Formel 1-løb rundt om på kloden.

Om motorsportsstjernerne

Mika Häkkinen. Højdepunkterne er to VM-titler med det legendariske Formel 1 McLaren team i 1998 & 1999. Den største nedtur er ulykken under træningen til det australske Grand Prix i 1995 i Adelaide, som sendte Häkkinen i koma i længere tid. Heldigvis var han tilbage på banen i Formel 1 allerede til sæsonstarten 1996. Et utroligt comeback.

Tom Kristensen. Måske en af de største danske sportsstjerner nogensinde, har gennemført imponerende 13 udgaver af 24-timers racerløbet i Le Mans og vundet løbet ni gange, hvilket er rekord. Han blev i 2002 årets sports navn i Danmark ved Dansk Idræts-Forbunds officielle kåring. I 2014 uddeltes BTs Guld 2013 (Sportens egen pris) til Tom Kristensen og han blev i 2018 optaget i den danske Hall of Fame.

David Coulthard. Skotske Coulthard står noteret for at have kørt hele 239 Formel 1-Grand Prix’er, og har taget 13 sejre, hvoraf den første kom i det portugisiske Grand Prix i 1995. Yderligere 49 gange er han sluttet på podiet for sekundære placeringer, og 12 gange har han startet et løb fra pole position.

Tak til Vejle Musikteater for at have valgt Time2bentertained som samarbejdspartner, vi er glade og stolte over at kunne præsentere nogle af motorsportens største stjerner i Vejle Musikteater i 2021.

Medvirkende: Tom Kristensen, David Coulthard og Mika Häkkinen

Sprog: Engelsk

Dato: 15. september 2021, 19:00

Sted: Vejle Musikteater, store sal

Varighed: (90 min uden pause)

Motorsportslegender