I samarbejde med Vejle Musikteater præsenterer Time2BEntertained

Formel 1 stjernerne Mika Häkkinen og David Coulthard, samt Le Mans stjernen Tom Kristensen, giver sammen eksklusivt foredrag om livet på førersædet i international motorsport.  Eneste foredrag i DK.   

På grund af COVID-19-pandemien, er dette arrangement flyttet til 30. januar 2021.
De resterende billetter sættes til salg snarest!

Stjernespækket mortorsports-foredrag

Det bliver en aften udover det sædvanlige for fans af motorsport, når Formel 1 stjernerne Mika Häkkinen og David Coulthard, samt Le Mans stjernen Tom Kristensen, sammen indtager Store Sal i Vejle Musikteater den 17. april og giver et eksklusivt foredrag om livet på føresædet i international motorsport.

Moderator på scenen bliver ingen ringere end TV3-Formel 1-kommentator Jens Hansen, som de fleste motorsportsfans kender fra hans dækning af sporten sammen med Tom Kristensen, hvor de sammen øser ud af deres enorme viden om sporten, fra Formel 1-løb rundt om på kloden.

Om motorsports-stjernerne

Mika Häkkinen. Højdepunkterne er to VM-titler med det legendariske Formel 1 McLaren team i 1998 & 1999. Den største nedtur er ulykken under træningen til det australske Grand Prix i 1995 i Adelaide, som sendte Häkkinen i koma i længere tid. Heldigvis var han tilbage på banen i Formel 1 allerede til sæsonstarten 1996. Et utroligt comeback. 

David Coulthard. Skotske Coulthard står noteret for at have kørt hele 239 Formel 1-Grand Prix’er, og har taget 13 sejre, hvoraf den første kom i det portugisiske Grand Prix i 1995. Yderligere 49 gange er han sluttet på podiet for sekundære placeringer, og 12 gange har han startet et løb fra pole position. 

Tom Kristensen. Måske en af de største danske sportsstjerner nogensinde, har gennemført imponerende 13 udgaver af 24-timers racerløbet i Le Mans og vundet løbet ni gange, hvilket er rekord. Han blev i 2002 årets sports navn i Danmark ved Dansk Idræts-Forbunds officielle kåring. I 2014 uddeltes BTs Guld 2013 (Sportens egen pris) til Tom Kristensen og han blev i 2018 optaget i den danske Hall of Fame.

Tak til Vejle Musikteater for at have valgt Time2bentertained som samarbejdspartner, vi er glade og stolte over at kunne præsentere: Formel 1 stjernerne Mika Häkkinen og David Coulthard, samt Le Mans stjernen Tom Kristensen.

TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

Få seneste nyt om vores arrangementer. Vi trækker lod om to flasker god rødvin, blandt alle der abonnerer på vores nyhedsbrev, hver måned.