Event- og Showforslag i anledning af

Tour de France kommer til Danmark

Tour de France 2022 Logo

I forbindelse med at Tour de France har Tour start i Danmark i 2022 kan vi tilbyde at udvikle nye individuelle shows og events som målretter indholdet til den markedsføringsstrategi som den enkelte kommune eller virksomheds ønsker.

Denne proces gør det muligt for vores samarbejdspartnere dels at vælge en allerede udviklet ”skabelon” og forny indholdet, f.eks. nye gæster fra ind- og udland eller vælge at få udviklet jeres helt egne, hvilket giver stor mulighed for medindflydelse i hele udviklingsdelen, fra ide til færdigt koncept.

Vi sørger for alt det praktiske, fra invitation af hver enkelt gæst, interviewere m.fl., sørger for det rent kontraktmæssige, beskriver scene og lys, manuskripter, casting, generalprøver m.m.

Enkelstartsrytter

En aften med DANSKE TOURRYTTERE

Vi præsenterer nogle af Tourens allerstørste danske ryttere, til en aften med fokus på deres liv og karriere, cykelsporten dengang og nu, optur og succeser, professionelle liv og kravene til træning, kost m.m., fansene og deres betydning.

Undervejs vil der blive vist klip fra den enkelte rytters største bedrifter.

Det skal være en festlig aften med historier, anekdoter og livet på godt og ondt som dansk cykelstjerne.

Dette koncept kan udvikles med sjove videoindslag undervejs, med lokalkendte politikere som cykler på scenen mod en af gæsterne og publikums inddragelse med f.eks. Q & A.

Varighed: 90 minutter

Tour de France – AKTIVITETSDAG

Vi har i processen fået input fra mange forskellige aldersgrupper og ikke mindst, Dennis Ritter og Rolf Sørensen, hvis input har bidraget til at festlighederne omkring Tourens ankomst bliver helt unikke for netop dette arrangement.

Derudover har vi fokuseret på at dagen bliver en familiedag, hvor hele familien kan deltage og få en både sjov og spændende oplevelse.

Vi har i konceptet indarbejdet muligheden for at byens lokale virksomheder også kan være til stede med f.eks. små boder mm. Konceptet kan tilpasses rent konceptmæssigt så det bliver mere lokalt forankret.

Varighed: fra 08.00 til 16.00

Tour de France-aften med de STØRSTE INTERNATIONALE RYTTERE igennem tiden!

I forbindelse med at Tour de France har Tour start i Danmark i 2022, ønsker vi at præsentere nogle af Tourens verdensstjerner på scenen, til en helt unik og fantastisk aften i international klasse.

Denne aften vil rytterne fortælle om deres liv og karriere, cykelsporten dengang og nu, opture og nedture, professionelle liv og kravene til træning, kost m.m. og ikke mindst fansene og deres betydning.

Undervejs vil der blive vist klip fra den enkelte rytters største bedrifter.

Det bliver helt unik og festlig aften med historier, anekdoter og livet på godt og ondt som cykel stjerne, fortalt af dem der cyklede med. Interviewerne er to kendte danske sportspersonligheder.

Varighed: 90 minutter

VI TÆLLER NED til Touren

”Vi tæller ned til Touren” er en serie af musikalske talkshows som foregår i perioden op til selve Tour dagen. Vi forestiller os at det første f.eks. afholdes 100 dage før, det næste 50 dage før etc.

Det faste indhold er interviews på scenen af landskendte cykelsports relaterede personligheder og lokalkendte der er involveret i Touren og som derved får mulighed for at få sit budskab ud og bygge spændingsmomentet op og ventetiden ned hos publikum.

Hver aften har sine enkelte gæster, live musik og Tour relaterede indslag.

Her har vi muligheder for at involvere lokale bands, sangere og historiefortællere så det bliver så lokalt forankret som muligt.

Varighed: 120 minutter

Landevejsrytter