An evening with international football legends

Konceptets grundide: Denne aften præsenterer vi nogle af Europas største fodboldpersonligheder. Aftenen bliver et gensyn med koryfæer alle fodboldfans og specielt fans af Premier League kender. Det bliver en aften med gensyn fra store fodboldmæssige øjeblikke, personlige historier, anekdoter og et indblik i hvordan det er at være en del af verdens største liga. Under ”Q & A” sessionen får publikum selv mulighed for at være en del af aftenen. Vi krydrer aftenen med live musik.

Værten og vedkommendes funktion: Hvad værtens rolle angår er det værtens opgave at vedkommende har et indgående kendskab til området, samt en stor indsigt i fodboldverdens mange faktorer, foruden spillerne m.m.

Derudover er det et krav at vedkommende har den grundlæggende forståelse for konceptets grundide, og kan formidle den del, tilsat humor og lethed, på en inspirerende, og neutralt spørgende måde.

Formidlingstilgangen skal være spørgende og lyttende, samlende, fordelende og skabe en uformel atmosfære med inddragelse af publikum i videst muligt omfang, f.eks. ved Q & A session sidst på aftenen.

Konceptudvikler / Copyright: Per Andersen, Time2Bentertained

Vil du vide mere? Så kontakt os en e-mail eller ring til os!

Send en e-mail ring til os