Konceptets grundide: Denne aften præsenterer vi nogle af Europas største fodboldpersonligheder. Aftenen bliver et gensyn med koryfæer alle fodboldfans og specielt fans af Premier League kender. Det bliver en aften med gensyn fra store fodboldmæssige øjeblikke, personlige historier, anekdoter og et indblik i hvordan det er at være en del af verdens største liga. Under ”Q & A” sessionen får publikum selv mulighed for at være en del af aftenen. Vi krydrer aftenen med live musik.

Værten og vedkommendes funktion: Hvad værtens rolle angår er det værtens opgave at vedkommende har et indgående kendskab til området, samt en stor indsigt i fodboldverdens mange faktorer, foruden spillerne m.m.

Derudover er det et krav at vedkommende har den grundlæggende forståelse for konceptets grundide, og kan formidle den del, tilsat humor og lethed, på en inspirerende, og neutralt spørgende måde.

Formidlingstilgangen skal være spørgende og lyttende, samlende, fordelende og skabe en uformel atmosfære med inddragelse af publikum i videst muligt omfang, f.eks. ved Q & A session sidst på aftenen.

Vært: Peter Graversen – Peter er tidligere anfører for Vejle Boldklub og Herfølge Boldklub, i sin udenlandskarriere spillede han for Fylkir på Island og APEP på Cypern. Peter er ud af en fodboldfamilie, han er bror til Thomas Gravesen og foruden selv at have spillet, har Peter en stor faktuel viden om international fodbold som han vil dele med gæsterne og publikum.

Underholdningsværdien

• Mulighed for at møde nogle markante navne fra fodboldens verden

• Få et indblik i den professionelle fodbold verdens krav og de krav klubberne og turneringens form stiller til det at være professionel

• Sjove anekdoter og historier om med- og modspillere fra verdens ligaer

• Gensyn med fabelagtige mål og fortællingerne om dem

• En festlig musikalsk aften med hyldest til de spillere som var eller er en del af fodbolds verden$

Gæster: Showet afvikles med 2 stjerner, spillerne kan komme fra en klub eller fra forskellige klubber, alt efter hvilken målgruppe man ønsker.

Målgruppe: 20+, fodboldinteresserede

Sprog: Engelsk

Donation: Hver gæst maler i løbet af aftenen et ”maleri” som sælges live fra scenen og beløbet går ubeskåret til en af ”Time2Bentertained`s” udvalgte foreninger som støtter udsatte børn, hjemløse og socialt dårligt stillede familier her i landet.

Scenebeskrivelse: På scenen står et bord med 3 stole, placeret sådan at gæsterne sidder ud mod publikum. Pianisten står til højre og maleriet til venstre, bag gæsterne.

Varighed: 105 minutter med 15 minutters pause

Scene- og lydprøve: Efter aftale på eventstedet

Konceptudvikler / Copyright: Per Andersen, Time2Bentertained