En aften med Jeff Skiles

Time 2 B Entertained har hermed fornøjelsen at invitere dig til en forelæsning med Jeff Skiles, førstepiloten som, sammen med Kaptajn Sullenberger, nødlandende US Airways Flight 1549 på Hudson River, den 15. januar 2009.

Den 02. maj 2019 om eftermiddagen, vil der være mulighed for at deltage i et foredrag hvor Jeff Skiles taler om lederskab, teamwork, krisestyring og beslutningtagning. Dette foredrag starter 15:00.

Samme aften vil der være et show hvor Jeff Skiles vil blive interviewet af journalist Martin Breum. Der vil efterfølgende være en Q&A-session hvorunder Jeff vil lave et maleri som efterfølgende bliver auktioneret væk til fordel for Frelsens Hær. Aftenshowet starter 19:00.

Se detaljerede invitationer og køb dine billetter nedenfor.

Billetter til foredraget: fra kr. 565,-

Et foredrag om Lederskab – Teamwork – Krisestyring – Beslutningstagning

I dette inspirerende og motiverende foredrag, vil Jeff tage dig tilbage til dagen der ændrede hans, hans kollegaer, 155 passagereres  og deres familiers liv forevigt.

Han vil dele sin viden om vigtigheden af at være tilpasningsparat samt at arbejde sig gennem en krise uden at gå i panik.

Med sin humoristiske sans og hans evner som historiefortæller, tager han publikum ind i cockpittet under en af de mest ekstraordinære nødlandinger i flyvningens historie.

Skiles tror på at livet konstant ændres omkring dig, og hvis du ikke kan tilpasse dig, vil du ikke kunne opnå succes.

Billetter til aftenarrangementet: fra kr. 1.040,-