Carøe kommer til byen

I samarbejde med Michael Carøe har vi udviklet et nyt musikalsk show hvor vi kommer rundt i hele landet. I hver by møder vi lokal personer du garanteret kender og har set før, det kan være borgmesteren, fodbold- eller håndboldspilleren, pensionistforeningsformanden m.fl., Det bliver en festlig musikalsk aften med sjove historier, anekdoter og uanset om du bor i selve byen eller lidt udenfor, så tag med. 

Idekoncept
En unik uformel og humørfyldt aften med Michael Carøe som vært og 4 inviterede gæster, fra forskellige brancher hver aften, bl.a. musikere, standup, sportsfolk, videnskab, kokke, politikere med flere. Hvornår har man sidst set en standup, en kok, en forfatter og en sportsmand på scenen samtidig? Det kan man i februar 2021. Michael Carøe binder hele aftenen sammen rent musikalsk og som aftenens vært, der sikkert leder såvel gæsterne som publikum igennem aftenens forløb.

Afspilning af velkomstvideo
Hvert show indledes med at hver gæst præsenteres i en introduktionsvideo på 120 sekunder, de 60 sekunder giver et kort indblik i gæstens karriere, de sidste er ”åbne for fortolkning”… Fællessang med gæster og publikum, konkurrencer gæsterne imellem og sjove indlæg som relaterer sig til gæstens person/erhverv giver alt i alt publikum en sjov og festlig aften. Derudover har hver gæst sit eget moment på scenen.

Publikum deltager aktivt
Denne aftens forløb har publikum, via de 4 indlagte konkurrencer som de medvirkende skal dyste mod hinanden i, mulighed for med deres telefoner aktivt at vælge hvilke spørgsmål den enkelte deltager skal have.

Det gælder så for de andre gæster at få publikum til at vælge det svære spørgsmål til sin kollega på scenen ved at opfordre publikum om at vælge de ”svære kategorier”, og undervejs kan publikum og gæsterne følge publikums valg på storskærm og kommentere det.

Når spørgsmålet endelig er valgt, har vedkommende 60 sekunder til at svare i.
Svarer man rigtigt kommer der flag ned på scenen hvor gæsten står. ”Mad med 5 ingredienser på 10 minutter”

Aftenerne afsluttes med at kokke gæsten går ” i køkkenet” og skal lave en ret ud af de 5 ingredienser som publikum via deres telefoner har valgt, skal udgøre aftenens ”hovedret” til de andre medvirkende.

Donation
Hver gæst maler i løbet af aftenen et ”maleri” som sælges live fra scenen og beløbet går ubeskåret til en af ”Time2Bentertaineds” udvalgte foreninger som støtter udsatte børn, hjemløse og socialt dårligt stillede familier her i landet.

Værtsprofil
En vært med musikken som hovedbaggrund men som også mestrer interview delen og kan løfte publikumsdelen i relation til aftenens involvering af publikum. Gæsterne er inviterede af Michael Carøe personligt og Time2bentertained.

Vært: Michael Carøe

Gæsterne
Hver aften har sine gæster og dermed sit helt eget forløb.

Blandt de gæster som blive inviteret til at medvirke de forskellige aftener er: Stig Tøfting, kommentator og tidligere professionel fodboldspiller.
Linda P., hele landets kvindelige komiker.
Rane Willerslev, museumsdirektør.
Per Thøstesen, en af landets absolut førende kokke.

Efterfølgende aftener inviteres bl.a.:
Camilla Martin, sportskommentator og tidligere verdensmester i badminton
Nikolaj Lie Kaas
Claus Meyer, innovativ kok og bl.a. medejer af en fodboldklub
Lars Hjortshøj, stand-ups grand old man og Jonathan Spang, komiker
Line Rafn, sangerinde/musiker
Mads Mikkelsen, en af vores absolut mest kendte skuespillere
Dak L. Wichagoen, dansk Michelinkok

Musikken spilles af: en pianist.

Kundesegment: +30 år, interesse for komik og interaktion mellem kendte mennesker.

Mulig spilleperiode: hele februar 2021.

Varighed: 120 minutter, med 20 minutters indlagt pause.

Scenebeskrivelse:
5 stole om et rundt bord, omgivet af fotos af kendte danskere, til højre på scenen står mikrofonstativet. Et ”konkurrencefelt” er markeret på gulvet til aftenens deltagere. Pianisten er længst til venstre på scenen. En storskærm gør det muligt for gæsterne på scenen og aftenens publikum at se hvordan publikum har stemt. 

Lydprøve: Der vil blive afholdt lydprøve fra kl. 17.30 samme dag.

Instruktør: Per Andersen, Time2bentertained og Michael Carøe.

Marketingmateriale:
Der fremsendes en video præsentation fra hver deltager på 60 sekunder, samt foto til markedsføring på de sociale medier/platforme.

Dette koncept er udviklet af og indhold og rettigheder tilhører: Time2bentertained IVS, Cvr.nr. 38601938