Bag om Storbritanniens skilsmisse fra EU

EVENTBESKRIVELSE

Bag om Storbritanniens skilsmisse fra EU

Hvorfor forlod Storbritannien det europæiske fællesskab? Hvad skete der? Hvorfor blev debatten så ophedet og uforsonlig? Og hvad betyder striden og det bitre brud for den europæiske union – og ikke mindst – for danske borgere, danske virksomheder og dansk økonomi fremover?

Disse spørgsmål – og mange flere – får du svar på, når Royal Stage onsdag 3. november kl. 17-19 inviterer til Brexit Talk; en led i de unikke gå-hjem-møder med fællestitlen Exclusive Business Talks at Royal Stage.

Til at besvare spørgsmålene har vi to personer med fingeren på Brexit-pulsen: Lasse Hamilton Heidemann, EU- og International Chef i Dansk Erhverv, og Mariano A. Davies, tidligere founder, CEO og bestyrelsesformand i British Chamber of Commerce i Danmark (BCCD).

Lasse Hamilton Heidemann har boet og arbejdet i England samt arbejdet i Europa-Kommissionen og han bor i dag i Bruxelles og Mariano A. Davies er brite og i dag CEO i rådgivningsvirksomheden Oxford Business Service – og de vil derfor tage dig med bagom kulissen og de kulørte overskrifter i en grundig analyse af skilsmissen fra EU.

Men ikke nok med det: de vil også tage et kig i krystalkuglen og give deres bud på perspektiverne fremover – ikke mindst hvordan et europæisk samarbejde uden briterne kan forløbe.

Billetprisen er inkl. en sandwich & en vand.

Medvirkende: Lasse Hamilton Heidemann og Mariano Anthony Davies

Sprog: Dansk

Spilleperiode: 03. november 2021 17:00