time to be entertained

En aften med hele Danmarks Ghita

Skive Theater
9. maj 2022 – 19:30
EVENTBESKRIVELSE

En aften med hele Danmarks Ghita

Denne aften kan publikum opleve en intens, nærværende og musikalsk aften med en af vores absolut største skuespillerinder i samtale med hendes mangeårige ven, guitaristen Lars Hannibal. Ghitas livslange karriere indenfor film og teaterverdenen er blevet påskønnet med utallige filmpriser og udmærkelser og som det ypperste, – Kommandørkorset.

Aftenen igennem tager Ghita Nørby publikum med på hendes livs rejse, både indenfor filmen, teateret og de personlige historier som også har haft, og har, indflydelse på Ghita i dag. Ghita deler gerne hendes holdning til de områder i livet hun er optaget af.

Sjove anekdoter, historier og øjeblikke fra et langt liv i scenelys, krydret med fortællinger om nogle af de personer som Ghita har mødt på sin vej. Ordene og fortællingerne pakkes smukt ind i kendte guitartoner af Lars Hannibal, som skaber laguner til eftertænksomhed. Ghita Nørby vil også undervejs læse et par af hendes yndlingseventyr af H.C. Andersen.

Denne aften må være ”et must” for enhver der holder af teateret, filmen og ikke mindst, alle os der holder af Ghita Nørby.

En aften med hele Danmarks Ghita

Skive Theater
9. maj 2022 – 20:00