time to be entertained

Book event
Fra mørke til lys

Anja Steensig foredrag event

Inspirerende foredrag, Fortalt af tidligere TV-vært Anja Steensig

Event: Fra mørke til lys

Tidligere TV-vært Anja Stensig fortæller om egne skelsættende oplevelser med depression og rejsen mod lyset. 

Foredraget “Fra lys til mørke” er, en opfølgning på et bogsalg på 13000 eksemplarer og en engageret følgerskarer på 3000 nyhedsbrevslæsere.  Anja Steensig vil inspirere os til, at inviterer lyset og kærligheden indenfor “…uanset hvilken form for tro vi vedkender os til”. 

Anja Steensig - Fra mørke til lys

Et foredrag om at finde trøst og styrke i troen og om den kærlighedsgave, vi alle sammen har adgang til. 

I 2011 blev tidligere tv-vært Anja Steensig ramt af en svær depression. En depression der blev starten på en skelsættende rejse ind i troen fyldt med mystiske erfaringer og dybe oplevelser af Guds nærvær. 

I det tætteste mørke fandt hun lyset og kærligheden, og hun opdagede at den kærlighed vitterligt kan hele alt og holde alt. At den er absolut betingelsesløs, og at den altid er til rådighed for alle. 

Foredraget er forbundet med bestselleren “En lille bog til mørke dage – Trøst i tro og kærlighed“, der er solgt i 13.000 eksemplarer. En bog der blev skabt i ønsket om at give mennesker støtte på de svære dage, hvor ensomheden og smerten er størst. Den er en påmindelse om, hvor elskede vi er, og hvor meget hjælp vi altid har til rådighed, når vi rækker ud og inviterer kærligheden ind. Når vi inviterer Gud ind i vores hjerter – uanset hvilken form for tro vi vedkender os. 

Foredraget vil være krydret med oplæsning fra bogen og Anja vil desuden synge nogle af sine egne salmer.

Eventbeskrivelse

Foredragsholder Anja Stensig fortæller om sit foredrag

De sidste 10 år har været en vild og transformerende tid for mig, og jeg glæder mig helt vildt til at dele min historie med jer. På min vej ud af mørket begyndte ord og salmer at flyde ud af mig. Tekster og melodier der først blev til min bog “En lille bog til mørke dage” fyldt med opløftende tekster til alle andre, der går gennem svære tider, og dernæst salmerne, som det er en stor glæde at skulle præsentere for jer på min turné rundt i Danmark. 
Jeg vil fortælle om de magiske øjeblikke med oplevelser af Guds nærvær, om min opdagelse af Kærligheden som en ubegribelige styrke, vi allesammen har til rådighed, og om troens kraft - uanset religion.Og så vil jeg læse og synge nogle af de ord, der er strømmet til mig i form af digte og salmer.

-Anja Steensig

Tilbagemeldinger Anja har fået fra tidligere

”På forunderlig vis blev det ikke kun et møde med Anja selv, men også med den Guddommelige Kærlighed, som hun personligt havde erfaret på en livgivende og skelsættende måde. Kærligheden til mennesker, til livet og til alt det skabte, satte hende i brand for at dele denne kærlighed med andre. Gennem aftenen førte Anja os ind i troens univers på en både personlig og engageret måde, så den enkelte lytter kunne mærke et vidunderligt nærvær af Guddommelig Kærlighed. Anjas smittende livsglæde og kærlighed ramte os alle, så vi gik derfra berigede, løftede og fyldte af en kærlighed, der gjorde livet stort på en ny og livgivende måde! Det er med glæde, at jeg giver Anja Steensig mine bedste anbefalinger, i håbet om, at hendes Kærlighedsbudskab må få plads både inden- og udenfor kirken.” – Sognepræst Erik Meier Andersen

“Vi har været utrolig glade for at have haft besøg af Anja, som med sit foredrag om depression åbnede op for et vigtigt emne, som mange havde behov for at italesætte. Anja leverede en meget personlig og medrivende skildring af sit forløb og de gaver, hun mener, at det har givet hende. Både vores tilhører og os som arrangører kan kun give Anja Steensig vores varmeste anbefalinger.” – Michelle Flyvholm. Skoleleder FOF Aalborg

“In my many years of meeting people on a path of awakening it is rare that I meet a light shining as brightly as Anja’s. When I heardher speak for the first time I could see that every ounce of her journey has been transmuted into the embodiment of the level of love that she now stands for. Her ability to emanate this is a testament to the depth of Anjas ability to heal and transform. I believe the power behind the energetic experience. Anja must be experienced to really understand a profundity that words fail to truly to describe. I cannot recommend her highly enough for events, facilitations and speaking engagements. Her message, teaching and gifts must be made accessible globally.” – Willow McIntosch, Author | International Speaker | Facilitator

“Anja tog fat om hjertet på alle i rummet og tog os med på en utrolig kærlighedsrejse igennem sin egen historie. Det var i sandhed en transformerende og forløsende oplevelse at være en del af!” – Helene Phillipsen