time to be entertained

20 spørgsmål til professoren

Teater
##. xxxxx 2022 – 19:30

EVENTBESKRIVELSE

20 spørgsmål til professoren

Førende corona-ekspert Jens Lundgren fortæller danskerne om Covid-19-pandemien i nyt foredrag.

Hvad er egentlig op og ned i Covid-19-smitten, der det seneste halvandet år har lagt hele verdens befolkning i benlås? Og hvordan forholder vi os fremover til den største pandemi siden Pesten? Det får du svaret på, når professor og ekspert i infektionsmedicin Jens Lundgren i selskab med Chresten Speggers tager publikum med bagom den frygtede virus i foredraget ”20 spørgsmål til professoren – De kolde facts om Covid-19”.

“Informerende og skræmmende – men også beroligende og let underholdende!”.

Det er de ord makkerparret Speggers og Lundgren selv sætter på det medrivende foredrag, hvor skuespiller og instruktør Chresten Speggers og professor Dr. Med. Jens Lundgren sætter luppen på vor tids helt store og verdensomspændende pandemi; Covid-19.

Og de har noget at have det i. Jens Lundgren er nemlig manden og professoren, der er kendt og anerkendt for sine ekspertudtalelser omkring corona-pandemien på landsdækkende TV. Han er manden, der sjældent har fri, og som med indsigt og troværdighed svarer på mediernes mange spørgsmål omkring COVID-19-pandemien, uanset tidspunkt på døgnet. Chresten Speggers er kendt som både skuespiller og instruktør og har bl.a. høstet flere priser for sine evner som revyforfatter med sans for god underholdning – og sammen tager de nu næste skridt i folkeoplysningen omkring Covid-19.

Optakt til Formel 1-sæsonen 2022

Vejle Musikteater
16. marts 2022 – 19:30